Dacia, prezentarea oficială a noului Duster / video+foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Dacia
Foto: Dacia
Dacia România a publicat primele materiale cu noul Duster.

Dacia România a publicat pe pagina de Facebook a companiei, dar și pe site, primele materiale de prezentare ale noului Duster.

Pentru prima dată, Duster dispune de o motorizare hibridă de 140 CP. Mașina poate fi condusă în modul exclusiv electric în 80% din călătoriile în mediu urban. Consumul de combustibil poate fi redus cu până la 40%*.

Garda la sol este de până la 217 mm, iar unghiul de degajare de peste 30°, fiind de ajutor la urcarea pantelor cu tracțiunea integrală cuplată. În versiunea 4x4, modelul Duster te ajută să faci față rapid oricărei situații grație noului selector de mod, scriu cei de la Dacia.

Mașina este dotată cu sistem de fixare YouClip, care este un sistem nou cu 6 puncte de fixare, care îți permite să fixezi în siguranță telefonul, accesoriile 3 în 1 (lanternă, cârlig, suport de pahare) sau orice alt obiect util, în diferite locuri din vehicul.

Noul Duster dispune de hărți actualizate permanent și informații din trafic în timp real, pe ecranul tactil color de 10 inch, servicii cu conectare online, redare wireless interfață smartphone pe ecranul multimedia, pentru Apple și Android, sistem audio Arkamys 3D, aplicații selectate și personalizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel