Data publicării:

Dacia Duster, primele imagini cu noul model - FOTO

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dacia se pregătește de lansarea noului model Duster. Acesta va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie.

Dacia a prezentat primele imagini oficiale doar cu exteriorul lui Duster, inclusiv cu noua nuanță de caroserie, Orange Atacama. Despre interior am aflat doar că oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, iar materialele folosite sunt de o calitate superioară.

Din imaginile făcute publice de Renault se observă păstrarea calandrului specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lăţimea percepută a vehiculului, informează România TV. Nici lămpile din faţă nu sunt mult diferite de cele anterioare, "semnătura" luminoasă integrând un ansamblu LED repartizat în trei segmente. Capota, în relief, degajă o puternică impresie de robusteţe. Scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale are atât un rol practic, de protecţie, cât şi estetic, subliniind imaginea de off-roader veritabil. La fel şi flancurile pronunţate.

Este important de menţionat că parbrizul este poziţionat cu 100 mm mai spre faţă şi este mai înclinat în comparaţie cu cel al modelului actual, fapt care sporeşte senzaţia de spaţiu disponibil la interior asigurând şi o aerodinamică superioară ceea ce ar putea duce la o reducere a consumului.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel