”Dacă vezi asta, sunt mort”. Cum și-a luat adio un celebru gamer care a pierdut lupta cu cancerul (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (RODNAE Productions)
Sursă foto: Pexels (RODNAE Productions)
Un celebru youtuber și gamer a murit la 23 de ani, după o lungă suferință pricinuită de cancer. 

Youtuberul Technoblade din Minecraft a murit la vârsta de 23 de ani, vestea fiind confirmată de familia sa într-un videoclip emoționant de rămas bun postat în numele lui. Videoclipul, intitulat ”Pe curând, tocilarilor”, și postat celor 10 milioane de adepți ai săi, îl arăta pe tatăl său când îl numește ”cel mai uimitor copil pe care cineva l-ar putea cere vreodată”.

Personalitatea americană a internetului a devenit faimos prin liveuri și clipuri cu el în timp ce joacă jocuri video. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Dacă vă uitați la asta, sunt mort

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începea astfel: „Bună tuturor, Technoblade aici. Dacă vă uitați la asta, sunt mort”.

El a continuat, dezvăluind că numele său adevărat este de fapt Alex, amintindu-și momentele în care le făcuse farse spectatorilor și le spunea că numele lui era Dave, notează BBC.

”Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați susținut conținutul de-a lungul anilor”, a continuat el. ”Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea.”

Vedeta online, care a câștigat turnee Minecraft și legiuni de fani, vorbea despre viața lui într-un mod plin de umor în timp ce juca jocuri video.

A avut o tumoră în brațul drept

Technoblade a explicat într-un videoclip de strângere de fonduri postat în februarie că a trecut prin chimioterapie, radioterapie și o operație de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoră dureroasă la brațul drept.

El și-a dezvăluit diagnosticul de cancer în august 2021, explicând că inițial a crezut că durerea pe care o simțea este de la o leziune de repetitivă din cauza jocurilor excesive. După ce i s-a umflat brațul, a mers la spital și ulterior a fost diagnosticat cu cancer. Se știu puține lucruri despre Technoblade, care și-a păstrat adevărata identitate ascunsă până la sfârșit. Dar avatarul său online era o imagine cu un porc încoronat.

Are 10,8 milioane de abonați la canalul său de YouTube, iar în biografia scrie: ”Mă joc prea mult jocuri video”.

Un tânăr a transmis în direct cum se joacă 31 de zile, fără oprire

Un gamer a făcut o transmisiune în direct neîntreruptă timp de 31 de zile, pe platforma Twitch, depășind și recordul pentru cei mai mulți abonați plătitori ai rețelei. Conform BBC, americanul Ludwig Ahgren de 25 de ani a adunat 282.847 abonați premium la momentul scrierii articolului, depășindu-l pe „Ninja” care a stabilit recordul anterior în 2018. Totul a început când gamerul a început un „abonaton” în care fiecare abonare nouă adăuga 10 secunde la transmisiune.

Inițial, acesta a crezut că va transmite în direct vreme de 24 sau 48 de ore, însă odată cu numărul abonaților au crescut și orele de livestreaming. La 31 de zile de transmitere continuă în direct, Ludwig a pus capăt nebuniei. „De când am început să transmit în direct, Prințul Philip a murit, Canalul Suez a fost blocat și deblocat, David Dobrik a făcut DOUĂ videoclipuri cu scuze, iar Iisus din Nazaret a murit și s-a ridicat din morți”, a spus el, pe Twitter. Vezi articolul AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel