Dacă nu mai pot vota greșit după deget, deputații PDL votează acum la fel de greșit după SMS
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SMS - 2
SMS - 2

Deputaţii PDL au primit un sms cu un mesaj semnat Traian Băsescu în care li se cerea să voteze în favoarea justiţiei în cazurile Ridzi şi Păsat. Deputaţii au dat însă NUP cererii procurorilor în cazul Ridzi.

Deputaţii democrat-liberali au primit miercuri mesaje de la grupul parlamentar al PDL care conţineau un mesaj de la preşedintele Traian Băsescu, care le cerea să voteze în favoarea justiţiei în cazul Ridzi, informează Realitatea TV. În mesaje scria „Fac un apel la parlamentarii din arcul guvernamental şi pentru cei din PDL în special ca voturile la cele două cazuri din Parlament să fie în favoarea justiţiei. T. Băsescu”.

Deputatul PDL Maria Stravrositu susţine că parlamentarii PDL au primit chiar şi un mesaj pe telefoanele mobile în care li se spunea cum să voteze în cazul Ridzi. “Mă uitam să găsesc SMS-ul pe care l-am primit, nu ştim de la cine, dar cred că de la colegi de partid, în care ni se spunea să fim consecvenţi cu ceea ce s-a votat in Biroul Permanent, să lăsăm libertatea justiţiei să-şi facă treaba în cazul persoanelor asupra cărora există suspiciuni”, a declarat Stravrositu.

Participă la POLL-ul de pe pagina de start a www.dcnews.ro pe tema votului după SMS în cazul Ridzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel