"Dacă mă ascultați de atâția ani la radio, nu înseamnă că mă știți ca pe "Tatăl nostru". Daniel Buzdugan, cel din spatele camerelor: "Oamenii se pot transforma"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Plecând de la cum este el în spatele camerelor, Daniel Buzdugan a atins un subiect subiect sensibil în zilele noastre.

"Chiar vorbeam într-o dimineaţă, dădeau un mesaj nişte ascultători şi le-am zis că "dacă mă ascultaţi de atâţia ani la radio, în fiecare dimineaţă, asta nu înseamnă că mă ştiţi ca pe Tatăl nostru". Cred că este foarte greu să cunoşti un om, chiar în situaţia în care stai în casă cu el, pentru că oamenii se pot transforma. Vremurile în care trăim, greutăţile, presiunile care sunt asupra noastră sunt factori care ne pot schimba.

Este foarte importantă comunicarea, pentru că, din lipsă de comunicare, se pot produce nişte rupturi iremediabile între doi oameni care stau chiar în aceeași casă. Este foarte important să povestim, să spunem ce avem pe suflet. Comunicarea este foarte importantă.

"Lipsa de afecţiune la unii se manifestă prin agresivitate"

Cred că, în afară de 1+1, la școală ar trebui să se înveţe comunicarea, să vorbim cu celălalt copil, coleg care ne-a supărat, ne-a deranjat şi să îi învăţăm pe copii că un coleg care poate este agresiv cu el, un coleg care se comportă într-un anumit fel nu are neapărat ceva cu copilul, ci nu primeşte atenţie acasă, nu primeşte dragoste, poate părinţii lui sunt plecaţi în altă ţară. Lipsa de afecţiune la unii se manifesta prin agresivitate. Nu trebuie răspuns la agresivitate cu pedepse, cu răutate, cu aceeaşi monedă, cum se practică", a spus Daniel Buzdugan, în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe spectacola.ro.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel