Dacă ești această zodie, ai un avertisment clar de la astre. Daniela Simulescu: Pleacă în vacanță! Este indicat să eviți un burnout
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Riccardo)
Sursă foto: Pexels (Riccardo)
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.ro vine cu recomandările săptămânii pentru un nativ care are nevoie urgentă de o vacanță. 

„Soarele intră în Leu, începe sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a mai bea un pahar în plus, de a te mai distra cu prietenii, adică orice ați face, că plecați sau nu în concediu, cu Soarele în Leu, până pe 23 august vă invit să aveți momentele voastre de bucurie, de distracție, de petrecere, să vă simțiți mai tineri, mai voioși. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin încălțăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. 

Cu Soarele în Leu vom căuta razele Soarelui cu SPF cu tot, dar vom căuta peste tot, atât în viața personală, cât și în viața profesională și iată că sunt multe festivaluri, după doi ani de pandemie sunt concerte, sunt festivaluri, sunt evenimente, piese de teatru independente. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm că deja o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață. La sfârșitul săptămânii, Mercur intrat recent în Leu va face un trigon cu Jupiter și ne ajută să fim mai optimiști, mai încrezători, mai pozitivi“, a spus Daniela Simulescu.

Un nativ are nevoie de o vacanță, pentru a începe la toamnă în forță

”Mercur, guvernatorul vostru, intră în casa a douăsprezecea, Soarele va intra și ei în casa a douăsprezecea. Acest lucru înseamnă că pentru voi este cea mai bună perioadă de vacanță și de concediu, pentru că sunteți dornici să vă retrageți din lumina reflectoarelor, de la locul de muncă, efectiv vă pregătiți pentru atunci când Mercur și Soarele va intra în semnul vostru, dar până acolo trebuie să vă retrageți puțin, să vă retrageți și de acolo de unde e atenție multă, astfel încât să se ducă atenția pe sănătate, pentru că indiferent de vârsta pe care o aveți, când vă întoarceți la serviciu sau veți începe un nou sezon din acesta al muncii mai puternic, din toamnă, să aveți toate balamalele la loc, să puteți să vă ocupați de tot și să nu fiți într-un mini burn-out.

De aceea, s-ar putea ca mulți dintre voi să nu mai aveți această conștientizare că nu mai puteți, nu mai aveți de unde, totul e ruginit și parcă organismul vă împiedică să faceți mai mult decât este cazul. aveți grijă începând de săptămâna aceasta să nu exagerați și să nu vă considerați Dumnezeu, pentru că nu vă ridică nimeni statuie“, a spus astrologul Daniela Simulescu, despre nativii Fecioară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel