Dacă Blaga va fi ales preşedinte al PDL, USL va avea o problemă, afirmă Cezar Preda
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aflat vineri, la Suceava, vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat că "odată cu alegerea lui Vasile Blaga preşedinte al PDL, USL are o problemă".

 cezar preda /// Foto: Intact ImagesCezar Preda a declarat că  USL ţine de menţinerea lui Emil Boc ca preşedinte al PDL, dar că USL va avea o mare problemă dacă Vasile Blaga va ajunge preşedinte al partidului întrucât mulţi liberali doresc o alianţă de dreapta, şi nu una de stânga. "Unitatea USL se menţine dacă va ieşi Emil Boc preşedinte. Odată cu alegerea lui Vasile Blaga preşedinte al PDL, USL are o mare problemă. Odată ce Blaga iese preşedinte sunt foarte mulţi liberali care doresc o alianţă de dreapta şi să iasă din alianţa de stânga", a spus vicepreşedintele PDL.

El a mai arătat că este falsă teza că Vasile Blaga are acelaşi discurs cu Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Cezar Preda a mai declarat că indiferent cine va câştiga alegerile interne în PDL partidul va rămâne cu mari probleme de recredibilizare. Totodată, vicepreşedintele PDL a mai spus că situaţia partidului a fost determinată şi de un mare paradox privind promovarea în funcţii executive.

"Oamenii normali intră în partid, devin militanţi şi luptă pentru a se responsabiliza într-o funcţie executivă. Unii intră însă direct pe funcţii şi pe urmă începe să le placă politica", a arătat Preda.

El a adăugat că un alt paradox este cel prin care unii miniştri cer demisia premierului şi apoi rămân în Cabinet şi sunt chiar susţinători ai acestuia în alegerile din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel