Dacă ajunge șefa USR, Lasconi a făcut lista liderilor ”pe făraș”. Unul a fost ”creierul”, deși n-a condus niciodată partidul
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
 Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Elena Lasconi a făcut lista liderilor pe care nu-i vrea alături de ea, dacă va ajunge șef de partid. 

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, dacă va fi aleasă președinte al USR, nu îi doreşte alături de ea pe Cătălin Drulă, Dan Barna şi nici pe Ionuţ Moşteanu. 

”Ei au făcut parte dintre cei care au condus cu adevărat USR-ul şi care au dus la rezultatul acesta. Nu trebuie acum să-i omorâm, nu trebuie să-i scoatem... Noi trebuie să lucrăm împreună, nu se duce nimeni cu maceta să... ”Gata, plecaţi!” Pentru că avem nevoie... gândiţi-vă că ei au experienţă de câţiva ani în politica mare din România şi contează. Eu îmi doresc să unesc oamenii, nu să-i dezbin, pentru că altfel noi vom fi şi mai slabi”, explică Elena Lasconi.

Despre Cristian Ghinea a afirmat că, deși nu a fost lider de partid, ”este unul dintre cei care au contribuit masiv la dezastrul” legat de rezultatul electoral al USR. ”El (Cristian Ghinea – n.r.) era lumina, creierul politicilor publice de acolo. El era unul dintre cei care conduceau acest partid şi îşi doreşte în continuare să o facă”, adaugă Lasconi, conform news.ro.

Elena Lasconi spune că ”este posibil” ca printre membrii viitoarei sale echipe ca preşedinte de partid să se numere Claudiu Năsui, Raluca Prună, Lucian Stanciu-Viziteu. ”Încă nu am definitivat. O să fie şi persoane care nu au fost în prim plan, din ţară. Oricum, eu îmi doresc foarte-foarte mult, în momentul în care o să ajung preşedintele USR, să dăm mai multă putere filialelor din ţară”, declară Elena Lasconi, în emisiunea ”Insider Politic”, difuzată sâmbătă pe Prima TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel