Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te! Din august, nimic nu va mai fi la fel! Semnal puternic legat de martie 2023
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 aug 2022, 16:08
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Luna august va rămâne în memoria unei zodii.

„August va rămâne în memoria voastră ca o lună a extremelor, la început haotică, mai apoi în lumina reflectoarelor. Mercur, guvernatorul vostru, are mai multe schimbări, așadar luna august este plină de evenimente. S-ar putea să nu găsiți „i”-ul pe care să puneți punctul. Este un soi de uragan în august pentru voi”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Dacă din exterior totul vi se pare ok, dacă nu par a fi nicăieri probleme majore, vă simțiți cumva zdruncinați serios. În plus, începutul și finalul lunii vă vor găsi în stări complet diferite. Dacă la începutul lui august veți fi stresați, anxioși și temători, la finalul lui august vă va caracteriza exact opusul. O să fiți conduși de furie, dar și de curaj, deoarece Marte intră în semnul vostru. Intrarea lui Marte în Gemeni s-ar putea să vă facă extrem de vizibili în fața celorlalți, veți dori să le arătați de ce anume sunteți în stare. Evenimentele care se vor declanșa după 20 august 2022 vor continua până în martie 2023. Aspectele care încep în august, așadar, nu prea vă lasă să vă liniștiți. Când credeți că v-ați așezat, că vă puteți vedea de ale voastre, chiar atunci se mai întâmplă ceva, a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Previziuni pentru alte zodii, AICI!

Horoscop 3 august 2022

Berbec

G Ad:

Cum Marte începe să se rupă de Conjuncția cu Uranus și Nodul Nord, și tu vei începe să vezi unele situații din mai multe unghiuri. 

Taur

Astrele îți sunt favorabile mai ales în ceea ce privește sfera profesională. Trebuie să înveți diferența între curaj/ambiție și furie/agresivitate. 

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul. Vei fi mai căpos, dar până la urmă îți va prii. Pentru că te vei pune constant pe primul loc. 

Rac

Primești o doză serioasă de motivație de la oamenii cei mai dragi. Treci ușor peste provocările zilei dacă aceștia sunt alături de tine. 

Leu

Mercur va ieși din semnul tău. S-ar putea să spui astăzi tot ce nu ai spus câteva săptămâni. Vei fi cel mai vorbăreț din orice context. 

Fecioară

Mercur va intra mâine în semnul tău și îți va activa unele idei. Dar deocamdată, astăzi, vei fi mai tăcut, mai interiorizat și temător. 

Balanță

Luna îți va tranzita semnul și se va ciocni de Pluto, deci este posibil să trăiești tot felul de emoții intense. Nu este cazul să le eviți. 

Scorpion

Vei fi pus în fața faptului împlinit la locul de muncă. Primești un ultimatum și bine ar fi să nu mai ceri nicio amânare sau anulare. 

Săgetător

Tensiunea de la locul de muncă se mai dizolvă. Vei putea comunica bine cu unii dintre colegi și vei reuși să îți gestionezi eficient impul. 

Capricorn

Te vor năpădi anumite griji greu de explicat. Și bineînțeles că vei avea tendința de a le exagera mai mult decât este cazul. 

Vărsător

Vei resimți stresul ultimelor zile mai ales în relația cu partenerul. Va fi greu să vă conectați unul la altul și veți avea tendința de a vă răci. 

Pești

Nu este cazul să faci promisiuni persoanei iubite. Mai ai răbdare până mâine când Mercur va începe tranzitul în casa relațiilor, care îți va oferi claritate în gândire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro