D`ECONOMICS cu Alex Vlădescu. Invitații de azi: Sebastian Burduja, Ionel Chiriță și Dan Suciu / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Alex Vlădescu
Alex Vlădescu
Alex Vlădescu vă așteaptă la DC News, DC News TV și DC Business cu invitați de top: Sebastian Burduja, Ionel Chiriță și Dan Suciu.

Emisiunea D`ECONOMICS cu Alex Vlădescu are două părți astfel:

Primul subiect dezbătut va fi despre PLANURI DE DIGITALIZARE ALE GUVERNULUI. În ce stadiu suntem? Ce servicii vor fi digitalizate pentru cetățenii României în curând, după ce poate fi descărcat deja cazierul judiciar online? Când vor fi toate primăriile integrate în ghișeul.ro? Mai cer instituțiile copii legalizate sau după documente? În ce stadiu suntem cu înrolarea instituțiilor în platforma ghișeul.ro?

INVITAȚI:


-Sebastian Burduja, ministrul Digitalizării  


-Ionel Chiriță, expert administrație 


În a doua parte a emisiunii, se va discuta despre ratele românilor care explodează. Până unde vor crește? Indicele de Referință Pentru Creditele Românilor este la 6%. Urmează o nouă creștere? Banca Centrală nu a mai majorat dobânda-cheie, a menținut-o la 7% la ultima ședință de politică monetară din 9 februarie 2023. Va lua decizia BNR să scadă dobânda-cheie la următoarea ședință de politică monetară? Care vor fi efectele pentru români?  Ce se întâmplă cu inflația, până unde să ne așteptăm să crească? Ce sfaturi are BNR pentru români în această perioadă? În ce să ne investim economiile?

INVITAT:


-DAN SUCIU, purtător de cuvânt al BNR 

Emisiunea lui Alex Vlădescu va fi difuzată vineri, 24 februarie, de la ora 16.00 pe DC News, DC News TV și DC Business - Facebook și Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel