Cybertruck-ul lui Elon Musk este mașina celebrităților. Acesta salută "gusturile excelente" ale lui Justin Bieber, Lady Gaga și Kim Kardashian 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Cybertruck-ul lui Elon Musk este condus de o listă întreagă de celebrități

De la ceasuri scumpe la genți din piele de șarpe, celebritățile sunt cunoscute pentru obsesia lor pentru obiectele de lux. Însă, anul acesta, atracția principală pare să fie Cybertruck-ul Tesla al lui Elon Musk.

Renumita jucătoare de tenis Serena Williams, cineastul Spike Lee, Kim Kardashian, Hayley și Justin Bieber și rapperul Bad Bunny se numără printre numeroasele celebrități care dețin acest vehicul electric futurist de 100.000 de dolari.

"În mod inerent, un simbol al statutului este ceva care va întoarce capetele, și este dificil să nu întorci capetele în Cybertruck", a declarat Ivan Drury, analist auto pentru Edmunds, pentru Business Insider.

"Tesla nu are nevoie să își facă publicitate, pentru că acești oameni o fac pentru ei".

Cybertruck este comercializat ca oferind consumatorilor posibilitatea de a călători în lux, iar cum celebritățile continuă să cumpere vehiculul, Musk a scris pe X: "E clar că au gusturi excelente!".

El a răspuns la postarea Teslaconomics care a inclus fotografii cu Lady Gaga, Jay Leno și Beyonce alături de Cybertruck-urile lor, care au inclus textul: "Nu există nicio companie auto din lume care să aibă nivelul și reach-ul pe care aceste celebrități îl generează în mod natural din conducerea celui mai tare produs din lume în acest moment. Tesla nu are nevoie să își facă publicitate, pentru că acești oameni o fac pentru ei".

Mașina este atât de solicitată încât cumpărătorii merg chiar până la a achiziționa Cybertruck-ul pentru mai mult decât dublul valorii sale de vânzare cu amănuntul, un proprietar vânzându-și mașina pe care a cumpărat-o cu 102.000 de dolari unui alt dealer pentru 244.500 de dolari la o licitație din Dallas, Texas.

Clienții obișnuiți s-au străduit să pună mâna pe una în urma anilor de întârzieri de producție, ceea ce ar fi putut contribui la dorința de a obține acest vehicul, conform Daily Mail.

CITEȘTE ȘI:

Cybertruck-urile Tesla de 80.000 de dolari ale lui Elon Musk ruginesc după doar două zile în ploaie, susține un șofer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel