Urmărește emisiunea live
CV Tudor și Mariana Moculescu s-au împăcat. Vezi ce i-a propus Tribunul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
moculescu
moculescu

Scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mariana Moculescu, unde s-a implicat și Oana Zăvoranu, și care a ținut prima pagină a  presei în această toamnă, a luat sfârșit, luni seara. CV Tudor și Mariana Moculescu au ajuns la un consens și au reușit să se împace în direct la emisiunea lui Capatos.

"Te-am trimis pe centură ca să te ajut", şi-a început discursul Tribunul, la întâlnirea cu Mariana Moculescu, după ce, cu câteva săptămâni în urmă, s-au certat ca la uşa cortului. Apoi, cei doi şi-au arătat Bibliile, iar ca un bun creştin, Vadim a invitat-o să facă un duş la sediul PRM, promiţându-i că o spală el pe spate.

"Această persoană este în criză de isterie şi după ce a zis că se pişă pe România ar trebui să-i dau şi nişte palme în cap. E făcută în palma, la beţie, n-ai cu cine vorbi. Hai sictir în mă-ta de curva dracului. Taci din gură! Nu îţi e ruşine curvă de ţigan? Fir-ar mă-ta a dracului de curva dracului! Du-te în morţii mă-tii", tuna europarlamentarul în urmă cu câteva săptămâni.

Nici Mariana Moculescu nu a rămas datoare la replicile lui Vadim: "Cum îţi permiţi măi, neruşinatule, să vorbeşti aşa? Văcarule! Până când crezi că o să tolerez acest comportament? Ai făcut-o pe Oana Zăvoranu muistă în direct!. Horia Moculescu nu şi-ar fi făcut nevasta curvă. Ai scris poezii pupincuriste.Chiar permitem tuturor dobitocilor şi văcarilor din ţara asta să facă ce vor ei?, afirma Mariana.

Iată că luni seara Corneliu Vadim Tudor și Mariana Moculescu au trecut peste toate mizeriile care și le-au aruncat. Invitaţi la emisiunea un "Un show păcătos", cei doi au căzut la pace. Atât Vadim, dar și Mariana au venit cu câte  o Biblie.  Vadim i-a explicat Marianei că, atunci când a vrut s-o facă ziaristă, a trimis-o pe centură ca să o ajute şi a invitat-o la sediul PRM să facă un duş, ştiut fiind că Mariana Moculescu nu are apă caldă fiindcă nu şi-a plătit întreţinerea. Mai mult, i-a promis că o spală el pe spate. "Iar dacă vrei să faci un pipi pe mochetă, te invit în noapte asta la birou", a fost bonusul Tribunului.

Rămâne de văzut când va avea reconcilierea dintre Vadim și Oana și Marioara Zăvoranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel