Data publicării:

CV Tudor, mesaj "usturător" pentru Andreea Marin

Autor: ana | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
cv tudor
cv tudor

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, patriot convins, a comentat, vineri seară, în emisiunea Agentul VIP a lui Cristian Brancu, în legătură cu relația pe care Andreea Marin o are cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk.

"Nu mă bag în sentimentele ei şi nu sunt împotriva unei religii monoteiste - sunt musulmani admirabili și așa-ziși creștini care sunt niște ticăloși, important este ca omul să fie om - dar pot să fac următoarea constatare: mi se pare ciudat că sute de ani fetele românce erau luate cu forţa şi duse la Stanbul (Istanbul - n.r.) şi acum se duc singure", a spus Corneliu Vadim Tudor, potrivit wowbiz.ro.

Europarlamentarul i-a transmis, în acest context, și un mesaj Andreei Marin: "Înainte toate drumurile duceau la Roma, acum duc la Stanbul? Păi chiar aşa, păi ne turcim acum? Andreea, vino înapoi, fata mea, nu te turci! Nu-ţi trăda neamul, religia!".

Săptămâna aceasta, fosta prezentatoare TV a explicat reporterilor de la Acasă TV adevărul despre relaţia pe care o are cu Tuncay Ozturk, medicul fizioterapeut de origine turcă, cu 12 ani mai tânăr decât ea.

“Nu pot trăi după speculaţiile unora şi altora. Cert e că suntem prieteni la acest moment, însă îmi doresc foarte mult şi ne dorim amândoi ca această prietenie să evolueze frumos. Suntem doi oameni care au găsit puncte comune şi în profesie şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că lăsam viaţa să meargă înainte şi să ne surprindă frumos”, a declarat Andreea Marin, citată de click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel