Cuvinte grele în PSD. Dăncilă: ”I-am lăsat să-și reproșeze ceea ce aveau de reproșat”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Viorica-Dăncilă-prim-ministrul-României
Viorica-Dăncilă-prim-ministrul-României
Premierul Viorica Dăncilă a explicat într-o conferință de presă ce s-a întâmplat în sedințele PSD în care se spune că s-au folosit cuvinte grele.

”A fost o discuție în care, probabil, s-au strâns foarte multe lucruri și oamenii au simțit nevoia să vorbească. I-am lăsat să-și reproșeze ceea ce aveau de reproșat, i-am lăsat să-și spună păsurile, dar după acest Comitet Executiv cred că este important să arătăm respect unul față de celălalt și să vorbim despre probleme politice și mai puțin despre probleme personale. Trebuia să fim o echipă unită”, a spus Viorica Dăncilă.

”Și-au reproșat anumite lucruri, dar trebuie să repornim pe alte principii, așa cum am mai spus, în primul rând cel al respectului reciproc, al abordării constructive și al obiectivelor care ne stau în față. Nimeni nu o să accepte ca să avem divergențe, în loc să avem propuneri sau opinii sau proiecte pentru viitorul PSD”, a încheiat premierul declarația de luni.

Reacție vine în contextul în care președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că nu își aduce aminte dacă l-a amenințat cu bătaia pe președintele PSD Vrancea Marian Oprișan.

„Nu, nu ne înjurăm unii pe alții. Acum prietenia mea cu domnul Oprișan e de mult timp. Dar nu e vorba de înjurături și sub nicio formă de bătaie", a afirmat Marcel Ciolacu, luni, înainta ședinței Biroului Politic al PSD.

Citește și: Chirieac: Sunt două tabere, Dăncilă - Firea. "Nu va fi doar atât"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel