CUTREMURĂTOR! Gâdea: ”Nu ați văzut niciodată așa ceva! Faceți o MINUNE!” Uimitor de la cine a venit primul ajutor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a prezentat un caz uimitor. La final, a primit un mesaj impresionant.

„Vreau să vă prezint ceva absolut remarcabil. Un călugăr este întrebat de către superiorii lui dacă vrea să meargă la o biserică care nu e doar părăsită, e o ruină de fapt. A ajuns să fie practic stareț într-un loc în care nu era nici acoperiș. Unii dintre localnici au început să are drumul cu plugurile pentru a nu ajunge nimeni acolo. Vă prezentăm această poveste pentru încrederea, credința, determinarea, curajul lui. dar, în același timp, pentru a vă întreba dacă e cineva care ar vrea să-l ajute pentru ca locul acela să nu fie o ruină pentru totodeauna. Este ceva ce nu cred că ați văzut niciodată, pentru că așa ceva nu știu să mai fi fost”, a spus Mihai Gâdea în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Ulterior, a fost prezentată povestea emoționantă a călugărului Justinian, starețul unei biserici-ruină din Teleorman. „Nu avem curent electric. Iarna trecută, mi-am luat lumânări, o lampă cu gaz. (…) Sunt sigur aici. (…) Nu vin oamenii. Nu trec oamenii”, a spus acesta.

„Când am venit, a trebuit să tai cu drujba bălăriile. (…) În gândul meu am zis, Doamne, dacă mai fac un pas, ori se urcă șerpii pe mine, ori îmi cad în cap. Și, atunci, chiar în ușa bisericii, am gândit în sinea mea: să mă întorc? Sunt atâtea mănăstiri făcute, mai facem și ruina asta, nu are rost. În timp ce gândeam așa, din altar am auzit o voce ca de femeie, foarte umilă, încât m-a dezarmat. Era atât de duioasă. A zis: nu pleca, ia-mă să mă faci cum a fost, de restul mă îngrijesc eu. Și atunci am spus că aici rămân”, a povestit el.

„Sănătate îmi dă Dumnezeu. Zile mi le va da, dacă nu, nu. Îmi doresc să se facă voia Lui cu biserica. Dacă nu aș trăi să văd biserica terminată, nu m-aș supăra”, a adăugat călugărul Justinian.

„Faceți o minune dacă puteți”, a spus Mihai Gâdea spre finalul emisiunii. Ulterior, a dezvăluit ce mesaj a primit: „Foarte tare mi se pare următorul lucru: primul mesaj pe care l-am primit e de la cineva din linia 1. Nu mi-a dat voie să zic și nici nu zic, dar e doamna profesor Dorobăț. Vrea să mobilizeze toți medicii ca să doneze. Cât de impresionant!”

2. -imagine fara descriere- (manastire_staret_antena3_24623600.JPG)

4. -imagine fara descriere- (manastire_staret3_antena3_04888500.JPG)

Reportajul de la Antena 3 a fost realizat de Mirela Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel