Cutremurător: Adrian Iovan își pregătise deja mormântul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală despre pilotul Adrian Iovan, cel care a decedat luni seară în incidentul aviatic din Munții Apuseni.  

Ca și cum ar fi avut o premoniție macabră, Adrian Iovan și-a amenajat de acum o lună locul în care urmează să fie înhumat cât de curând, scrie wowbiz.ro.

Mâhnit de faptul că în toamna anului trecut și-a îngropat și tatăl în Cimitirul Bellu Catolic din București, lângă mama sa, care decedase în 2006, regretatul pilot le-a cerut muncitorilor de acolo, la finalul anului 2013, să-i pregătească și lui mormântul.

În imaginile surprinse în cimitirul din Capitală se observă că Adrian Iovan și-a pus încă din viață la mormânt o pală de elice, specifică locurilor de veci pentru aviatori, pe care este fixată și o placă comemorativă completată cu datele sale și cu o fotografie realizată în perioada tinereții.

“Imediat după ce și-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez și lui mormântul, lângă cel al părinților! M-a rugat să-i pun o pală de elice, așa cum se pune la aviatori, și să-i pun și poză din tinerețe, dar și numele, cu funcția pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, și-a presimțit moartea. Acum o să-l înmormântăm și pe el aici. E cumplită viața asta câteodată!”, a declarat pentru sursa citată unul dintre muncitorii din cimitir.

Adrian Iovan, în vârstă de 55 de ani, a decedat luni, după ce avionul pe care-l pilota și care transporta o echipă medicală de la București la Oradea, a aterizat forțat în jurul orei 16:00 în zona Beliș – Scărișoara. Din păcate, echipele de salvare au ajuns la locul accidentului după aproximativ 6 ore de la producerea accidentului,  mult prea târziu pentru Iovan și o tânără studentă, Aurelia Ion, ambii decedând ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel