CUTREMUR puternic în GRECIA- 30 octombrie 2020. A ZGUDUIT și TURCIA- VIDEO. Noi informații ASTĂZI 31 octombrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un cutremur puternic s-a produs în GRECIA și în TURCIA. Mai multe clădiri s-au prăbușit. Imagini video cu oameni disperați au fost transmise în mediul online. Oamenii țipă de spaimă și după persoanele prinse sub dărâmături. 

UPDATE: În insula grecească Samos, doi adolescenți au murit. 

UPDATE: Alte date vorbesc despre 25 de morți și 40 de oameni prinși sub clădirea din imaginea de mai jos. Salvatorii ar fi găsit 4 semne de viață. 

UPDATE: 20 de oameni au murit și 786 sunt răniți, arată un nou bilanț provizoriu. 

UPDATE: Ultimele informații care vin din Turcia. Unele surse vorbesc despre 10 morți, 30 de clădiri prăbușite, 50 de bărci dispărute pe mare și 200 de răniți. Alte surse vorbesc despre 12 morți și 400 de răniți. 

----- 

UPDATE: Primul bilanț OFICIAL este de 4 MORȚI, 120 răniți. Neoficial, ar fi vorba de sute de morți, după cum arată informațiile de la fața locului, după ce cel puțin 20 de blocuri s-au prăbușit. Rămâneți pe DCNews, vă ținem la curent cu toate informațiile care vin Turcia și Grecia, după acest cutremur. 

Noi imagini din Izmir, Turcia, după cutremur:

UPDATE: Apa mării a inundat Izmirul: 

UPDATE: Noi imagini din Izmir, Turcia

UPDATE: Informațiile transmise prin interviul rețelelor sociale din Turcia sunt că vorbim deja de aproximativ 200 de morți în Izmir. Informația nu este confirmată oficial! Este cea care circulă pe Twitter. 

Noi imagini din Samos, Grecia

Noi imagini din Turcia

UPDATE: Türk Kızılay a mobilizat echope din Izmir, Denizli, Düzce, Ankara, İstanbul și Adana cu capacitatea de a asigura hrană pentru 25.500 de oameni aflați în centrul dezastrului, se anunță pe Twitter. 

UPDATE: 15 noi cutremure au lovit cele două state

UPDATE: Sute de oameni sunt prinși sub clădirile prăbușite în Izmir. 

UPDATE: Spaima unui adolescent, surprinsă în momentul cutremurului: 

UPDATE: A fost emisă alertă în Grecia, sunt posibile valuri MARI după cutremur. Oamenii sunt avertizați să nu stea în zona de coastă. 

UPDATE: Primul BILANȚ arată că peste 20 de clădiri s-au prăbușit în Izmir. 

UPDATE: Cutremurul s-a resimțit în Istanbul, Atena, Sofia. 

UPDATE: Cutremurul s-a produs lângă insula Samos și s-a simțit și-n Grecia, dar și-n Turcia. 

”În ziua de 30 Octombrie 2020, la ora 13:51:24 (ora locală a României), s-a produs în DODECANESE ISLANDS, GREECE un cutremur puternic cu magnitudinea ml 6,7, la adâncimea de 30km. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 98km SV de Karabaglar, 102km SV de Izmir, 123km V de Aydin, 135km SV de Manisa, 228km V de Merkezefendi, 232km V de Denizli, 243km E de Athens, 250km E de Piraeus, 253km SV de Balikesir, 281km SV de Usak” anunță INFP.

Imagini de groază curg din Izmir, în special, unde cutremurul a DEVASTAT tot. Apa a inundat orașul, zeci de clădiri s-au prăbușit. 

 

 

Noi imagini din Izmir, Turcia

 

Imagini din IZMIR, Turcia

 

 

Imagini din SAMOS, Grecia

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel