Cutremur pe scena politică. Chirieac: PNL s-a umplut de ridicol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

PNL se află în degringoladă în ceea ce privește candidatul pentru Primăria Capitalei. Candidatura lui Marian Munteanu nu mai este sigură, liberalii optând pentru desemnarea unui al patrulea candidat pentru București.

Analistul Bogdan Chirieac, întrebat la România Tv dacă liberalii se vor orienta pentru al patrulea candidat sau va merge cu Marian Munteanu, a declarat că: "Indiferent ce se va întâmpla, PNL s-a acoperit de ridicol în alegerile locale, în cel mai important loc, Capitala țării... PNL dă senzația de partid în descompunere, un partid care nu se regăsește, de partid care umblă fără cap".

[citeste si]

"Când au pus guvernul de tehnocrați la București, s-a spus că cele două partide mari vor avea un an de respiro, să se reseteze, să se organizeze. În realitate, cele două mari partide, dar în special PNL, sunt praf. Niciodată nu au fost într-un asemeneal hal cum sunt acum. Nu se simte doctrină, nu au mesaje credibile. Până la urmă... PSD are un avantaj. Prin faptul că DNA le tot ia primari, PSD crește în simpatie și probabil partidul va câștiga ceva mai mult la aceste alegeri locale. În schimb, PNL este un fel de gelatină, plastilină, care nici măcar nu ia forma unde este pus. Se scurge în pământ în acest moment. Nu DNA a încurcat PNL. Ei se încurcă pe ei. Nu știu ce vor. Ar vrea politică, nu ar vrea politică. Nu este nimic coerent în acest partid. PNL există datorită lui Vasile Blaga care ține structurile de partid", a mai zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel