Cutremur. Oana Roman, despre spaimele trăite: Te simți neputincios. Ne e frică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După ce cutremurul din 28 octombrie a stârnit reacțiile multor vedete, Oana Roman a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale. Vedeta nu a simțit cutremurul, dar recunoaște că îi este frică de seisme și își amintește cum au fost cele din anii '80 și ' 90.

'Văd că mulți au chiar probleme existențiale apropos de cutremur. Eu n-am simțit nimic. Abia ațipisem și Bubble a tresărit foarte tare. Am crezut că a visat el ceva și s-a speriat. Drept care am adormit la loc. :)))) Nici blocul nu s-a mișcat prea tare', este mesajul postat de Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Întrebată ce simte în momentul cutremurelor, Oana Roman a mărturisit că îi este frică pentru că vin pe neașteptate și se simte neputincioasă. Vedeta își amintește de cutremurele din adolescență.

'Normal că ne e frică, cred că tuturor ne e frică de cutremur. Pentru că vine pe neașteptate și te simți neputincios. Îmi aduc aminte de cutremurul din '86, a fost unul mai mare. Eram cu ai mei la Snagov și țin minte că tata s-a speriat foarte tare. Apoi, prin '90 sau '91 a mai fost unul, eram la școală și a fost panica destul de mare', a povestit vedeta pentru Viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel