Cutremur la Kremlin. Șoigu ar fi suferit atac de cord, iar Putin ar fi arestat 20 de generali ruși. "10 miliarde de dolari alocate pentru invazie, FURATE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube
Disidentul rus Leonid Nevzlin susține că Serghei Șoigu a suferit un atac de cord, iar Vladimir Putin a arestat 20 de generali ruși.

Fostul coproprietar al Yukos, desidentul rus Leonid Nevzlin, a spus că șeful Ministerului rus al Apărării, Serghei Șoigu, a suferit un atac de cord. Se presupune că se află la terapie intensivă și ar putea deveni invalid, scrie Unian.net. Nu există o confirmare oficială a acestei informații. Omul de afaceri a spus acest lucru referindu-se la „sursele sale din Moscova”, într-o postare pe Facebook. Potrivit lui Nevzlin, Șoigu ar fi putut avea un atac de cord nu din motive naturale”.

"Șoigu a renunțat la joc, poate deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate.", a scris omul de afaceri.

Nevzlin susține că Vladimir Putin a arestat 20 de generali ruși



Leonid Nevzlin a mai spus că 20 de generali ai Ministerului Apărării din Federația Rusă ar fi fost arestați. Motivul poate fi că, din 2014, oficialii au furat o mulțime de bani pe care Putin i-a alocat pentru a se pregăti pentru o invazie la scară largă.

”20 de generali ai Ministerului Apărării au fost arestați. Toți sunt ofițeri de stat major. Aici totul este clar - deturnarea totală a fondurilor pentru pregătirea conducerii ucrainene și a populației pentru întâlnirea solemnă a armatei eliberatorilor din Rusia. Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari alocate de Putin pentru pregătirea blitzkrieg-ului (ofensivă militară generalizată n.r.) au fost furate”, a adăugat Nevzlin. 

În plus, omul de afaceri susține că a aflat că se pregătește un dosar penal împotriva fostului vicepremier rus Arkadi Dvorkovich. Se presupune că el ar trebui să depună mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi. Fostul consilier al lui Putin, Vladimir Surkov, potrivit lui Nevzlin, a fost plasat în arest la domiciliu. El este suspectat că a furat banii alocați pregătirilor pentru război. În același dosar, au fost arestați și 20 de generali.

În Rusia, declarația lui Nevzlin nu a fost încă comentată. Kremlinul nu a confirmat încă, dar nu a infirmat informațiile despre un posibil atac de cord al lui Șoigu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel