Cutremur la Casa Regală: Regina e foarte supărată după ce a putut spune Harry despre Charles
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Regina Marii Britanii este foarte supărată de atacurile foarte personale ale lui Harry la adresa familiei sale, în special pe comentariile despre ”părinții lui Charles” și pe sugestia că tatăl său ”nu știe nimic mai bun din cauza modului în care a fost crescut”. 

Se pare că este mare supărare la Casa Regală britanică, după ce nepotul Harry, plecat în America cu Meghan, își critică continuu familia. În ciuda faptului că solicită intimitate, cei doi nu încetează să vorbească despre ei și despre impactul celor din familia regală britanică asupra lor. 

Surse regale au spus pentru Daily Mail că regina a fost cutremurată de comentariile repetate ale lui Harry de la interviul acordat lui Oprah. ”Bunica lui Harry a luat totul foarte personal și este profund mâhnită ce ceea ce Harry a spus” au afirmat sursele de la Casa Regală.  Furia Reginei ar fi crescut și mai mult după ultimele înțepături din timpul apariției la ”The Me You Can’t See”. 

”Moment foarte supărător pentru Regină”

”Bunica lui Harry a luat acest lucru foarte personal și este profund supărată de ceea ce a spus Harry, în special comentariile sale despre părinții lui Charles și sugerând că tatăl său nu știe nimic mai bun din cauza modului în care a fost crescut. A fost un moment foarte supărător.” a insistat sursa regală citată.

Asistenții de la Casa Regală, șocați. Cer să renunțe la titluri 

Se spune chiar că asistenții de la Palat insistă ca ducele și ducesa să renunțe la titluri, asta după ce furia a crescut și mai mult în urma înțepăturilor lui Harry din ”The Me You Can’t See”, seria TV despre sănătatea mintală. 

Asistenții, deja surprinși de criticile ”șocante” ale lui Harry asupra abilităților parentale ale prințului Charles - și implicit cele ale reginei și ale regretatului prinț Philip - au rămas uimiți când acesta a revenit la temă, sugerând că tatăl său i-a lăsat pe el și pe prințul William să ”sufere” în copilărie.

Harry a afirmat că ”tatăl meu îmi spunea când eram mai tânăr `Ei bine, așa a fost pentru mine, așa va fi și pentru tine`”. Mai mult, Harry a acuzat că atunci când a făcut eforturi pentru a găsi un sprijin, un ajutor pentru Meghan, în momentele în care ea a avut intenții sinucigașe, i s-a răspuns cu ”tăcere totală sau neglijare totală”. 

În ciuda celor afirmate de Harry, se pare că tatăl său, Charles, încă mai speră la o împăcare cu fiul său mai mic. ”El vrea să caute o reconciliere, nu e deloc răzbunător” a spus sursa despre Charles. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel