CUTREMUR în PSD. Liderul Marcel Ciolacu, anunț devastator pe scena politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis joi excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu.

'De azi, domnii Victor Mocanu şi Adrian Mocanu nu mai sunt membri ai organizaţiei municipale Buzău a PSD. Această decizie urmează să fie supusă votului Comitetului Executiv Judeţean şi apoi înaintată Comitetului Executiv Naţional, deoarece este vorba de doi parlamentari', a declarat, la finalul şedinţei conducerii organizaţiei locale, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. Între timp, senatorul Victor Mocanu a declarat că demisionează din PSD.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, organizaţia municipală a mai decis ca viceprimarul Fănică Bârlă să preia atribuţiile de primar după ce, în cursul zilei, prin ordin al prefectului, primarul Constantin Boşcodeală a fost revocat din funcţie în urma sentinţei Curţii de Apel Braşov de condamnare la trei ani de închisoare cu suspendare a fostului primar.

[citeste si]

Deputatul Adrian Mocanu a participat pe 1 martie la o conferinţă a PNL Buzău, iar senatorul Victor Mocanu a încercat să preia conducerea filialei buzoiene a Mişcării Populare. 

VEZI ȘI: Senatorul Victor Mocanu (PSD), decizie șoc în războiul cu Marcel Ciolacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel