Data actualizării:
Data publicării:

Custodele Coroanei Margareta și Principele Radu vor lua parte la încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Facebook Familia Regală a României
Foto Facebook Familia Regală a României
Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor lua parte la încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea și a Majestății Sale Regina-Consort, care va avea loc pe data de 6 mai 2023.

'Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor lua parte la Încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea și a Majestății Sale Regina-Consort', conform unui anunț pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Amintim faptul că Palatul Buckingham a dezvăluit duminică noi detalii referitoare la încoronarea regelui Charles al III-lea, la 6 mai, inclusiv crearea unui emoji special pe Twitter pentru a marca acest eveniment, transmite luni AFP.

"Un nou emoji pentru a marca încoronarea a fost dezvăluit, bazat pe coroana Sfântului Edward. Acesta va apărea pe Twitter" atunci când sunt folosite anumite cuvinte cheie, a anunţat Palatul Buckingham, duminică, într-un comunicat.

Coroana Sfântului Edward este una dintre bijuteriile casei regale britanice şi este în prezent rezervată exclusiv pentru încoronarea monarhilor.

Nu este prima dată când sunt create emoji-uri pentru sărbătorile regale. În iunie anul trecut, pentru Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, un emoji în formă de corgi - rasa de câini preferată a suveranei - şi-a făcut apariţia pe Twitter. Vezi știrea și continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel