Curse de jogging și biciclete la Palatul Parlamentului, sâmbătă, de la 11
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Curse de jogging, de biciclete si probe sportive pentru copii – asa arata popunerea deputatului PNL Ovidiu Raetchi pentru sambata, incepand cu ora 11.00, cand bucurestenii sunt asteptati in Parcul Izvor. Deputatul liberal ii invita pe toti cei care sustin proiectul construirii unui mare parc central in jurul Parlamentului sa alerge intr-un maraton la finalul caruia vor primi diplome si premii.

La maraton va participa si primarul general al Capitalei, Razvan Sava, care va intra in competitia biciclistilor, dar si reprezentanti ai unor ONG-uri. Evenimentul va cuprinde mai multe probe – cursa pentru amatori este de 2 km, cei care au deja experienta unei competitii de acest fel se pot inscrie pentru cursa de 5 km, iar pentru copii va fi un traseu special.

“Ii invit la acest eveniment de tip competitie sportiva pe toti cei care sustin proiectul Marii Gradini Centrale, care este, de altfel, necesar pentru Bucuresti – una dintre capitalele cu cele mai reduse spatii verzi pe cap de locuitor. Gardul care face un ocol de kilometri intregi in jurul Case Poporului sufoca in acest moment hectare intregi de teren, care altminteri ar putea fi impadurite si redate cetatenilor. Proiectul Marii Gradini Centrale, propus si sustinut de mari arhitecti precum Dorin Stefan si Mario Kuibus, ar presupune integrarea zonelor verzi din jur intr-un mare circuit care ar conecta Parcul Tineretului, Izvor, Cigmigiu”, a declarat Raetchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel