Urmărește emisiunea live
Curierii, comenzi mai multe, bacşiş nu prea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Curierii spun că au avut comenzi mai mari în perioada izolării, dar admit că bacșișul nu a crescut proporțional cu numărul livrărilor. Și asta din cauza faptului că mulți clienți au evitat contactul direct cu cei care le-au livrat coletele.

Andreas Iancu este curier şi a muncit de două ori mai mult în ultimele luni, dar asta nu înseamnă că i s-a dublat şi bacşişul. Comenzile firmei pentru care lucrează au crescut cu peste 30% în perioada de izolare, însă Andreas are noroc dacă ia 20 de lei în plus zilnic de la cei cărora nu le e teamă să iasă afară să primească pachetele.

„A fost o perioadă foarte aglomerată, mult mai aglomerată decât perioada de Black Friday pot să zic. Pot să zic că s-au dublat coletele şi comenzile”, a spus curierul. Nu același lucru s-a întâmplat și cu bacșișul.

„Nu pot să zic că am primit pentru că nu am mai luat contact cu clienţii. Majoritatea te roagă să le laşi ceva la poartă. Le laşi, pleci, dânşii ies îşi preiau coletele, s-a eliminat şi semnătura”, a povestit Andreas Iancu. Odată cu ieşirea din izolare, firma se aşteaptă să scadă şi volumul comenzilor on-line, dar nu sub nivelul de anul trecut, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel