Data publicării:

Curajul începe la 45 de ani. Scriitoarea Camelia Cavadia: Important e să încerci, e o concluzie la care am ajuns după atâția ani de experiență

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
 Camelia Cavadia
Camelia Cavadia
Licenţiată în filosofie şi jurnalism, scriitoarea Camelia Cavadia a fost invitată în emisiunea „Întâlnire cu arta”, prezentată de Georgiana Ioniță, la DC News și Spectacola, unde a vorbit despre cum a ajuns, la 45 de ani, să-și schimbe destinul.

Scriitoarea Camelia Cavadia a așteptat 45 de ani ca să-și facă marele curaj de a publica prima ei carte, azi fiind considerată una dintre mai îndrăgite autoare din România. 

„La un moment dat, nici nu mai știam ce vreau de la viață. Îmi doream să fac lucruri care să iasă, cumva, din sfera celor pe care le făceam. Întotdeauna trebuie să participăm și noi la ceea ce ne oferă viața. Important e să încerci, e o concluzie la care am ajuns după atâția ani de experiență, de viață, ca să spun așa. Uneori trebuie să fii deschis la lucrurile de care poate te temi și ești tentat să alegi o anumită stabilitate, un anumit confort”, a precizat scriitoarea Camelia Cavadia.

„Cred că atunci când ai feelingul ăla că poți reuși sau poți încerca măcar, e bine să-l urmezi și să nu-l îngropi, pentru că mai târziu s-ar putea să-ți pară rău. De multe ori mă gândesc la mine și la felul în care m-am apucat de scris. Unul dintre motivele pentru care totuși am încercat să scriu și mi-am luat inima în dinți a fost acela de a nu ajunge la finalul vieții, fără ca măcar să fi încercat”, a spus Camelia Cavadia.

Curajul a venit abia după 20 de ani lucrați în showbizul autohton, debutând ca PR de televiziune la PRO TV și la Antena 1.

„De multe ori m-am gândit că nu o să am eu norocul ăsta, că o să mă publice pe mine cineva sau să devin scriitoare, dar dacă e să mă felicit pentru ceva, mă felicit pentru curaj. Pentru alții e un mod de viață, pentru felul meu de a fi, a fost un curaj de a încerca, ceea ce, de obicei, nu îmi stă în fire. De aceea spun că este contrar felului meu de a fi”, a mai declarat scriitoarea Camelia Cavadia.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel