Curaj și motivație pentru Gemeni, previziuni mai grele pentru Rac, Vărsător, Capricorn, Săgetător. Ce urmează rapid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni. Mercur se apropie de un trigon cu Pluto. Nu uitați că, săptămâna aceasta, urmează și o Lună Plină în Berbec.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Tranzitul lui Marte se desfășoară fără probleme, deocamdată. Deși aduce și o porție de confuzie, tot îți vei da seama ce e mai bine pentru tine. 

Taur

Astrele îți recomandă să prioritizezi munca. Astfel, nu riști să te pierzi în proiecte și evenimente total inutile. 

Gemeni

Ar trebui să îl folosești mai mult pe Marte! Îți oferă curaj și motivație. Trebuie doar să găsești un proiect pe placul tău. 

 

Citește și: Ce personaj din desene animate ești în funcție de zodie/ascendent

 

 

Rac

Nu prea te simți în apele tale. Dar ca să nu disperi, cel mai bine ar fi să te implici în tot felul de proiecte. 

Leu

Partenerul reacționează într-un mod evitant la propunerile tale. Nu este cazul să te simți ofensat, ci să afli de ce se întâmplă asta. 

Fecioară

Sunt zile potrivite pentru studiu, acumulare de informații noi sau pentru a susține teste și examene. Mintea funcționează bine. 

Balanță

Nu este cea mai bună zi pentru a fi timid! Tandemul Soare-Venus îți cere să ieși în față, atât acasă, cât și la serviciu. 

Scorpion

În continuare, ai așteptări mari de la familie. De fapt, nu prea ai energie pentru problemele lor. Încearcă să stabilești limite clare. 

Săgetător

Discuțiile zilei vor fi destul de serioase. Chiar și acelea cu prietenii. Dar vei reține unele replici înțelepte pe care le vei folosi ulterior. 

Capricorn

Discuțiile cu partenerul despre bani nu vor fi deloc plăcute. Vă veți da seama că unele cheltuieli nu și-au avut rostul. 

Vărsător

Ești cuprins în continuare de emoții contradictorii. Ba chiar vei deveni destul de trist dacă vei sta prea mult într-un loc. 

Pești

Somnul și odihna sunt prioritățile tale. Dacă nu te vei ocupa de ele, nu vei avea energie să duci la bun sfârșit absolut nimic.

 

 

 

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel