Data publicării:

Cuplul care a uimit publicul și jurații de la „Românii au talent”. Andra: Pentru mine, voi sunteți eroii din acest sezon

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video / PROTV
Captură video / PROTV
Leo și Vita, cu „Duo Costache”, sunt acrobații care au prezentat un moment unic în istoria acrobației.

Leo și Vita sunt cuplul care a uimit pe toată lumea cu acrobațiile lor.

„Ne-am cunoscut chiar aici în Circul Metropolitan București.

Eu veneam din Suedia, dintr-un turneu, ca să-mi dau Bacalaureatul. Ea era cu părinții și lucra la un spectacol. A doua zi a plecat în Egipt în alt turneu și mi-a scris. Dacă era după mine nu se întâmpla nimic.

E un aspect foarte important să găsești în viață munca care îți place, dar alături de persoana de care îți place. E cazul ideal. 

Întotdeauna am vrut să prezentăm publicului ceva ce nu au mai văzut vreodată. Pentru momentul din această țară ne-am pregătit foarte mulți ani. Reprezintă, de fapt, suma anilor pe care i-am petrecut noi la circ. Ceva cu totul nou, ce nu s-a mai făcut. Momentul se numește „Beauty and the Beast””, a spus concurentul, după care cuplul și-a început momentul artistic.

„Mamă, când văd trapez, deja mă înfior”, a spus Bobonete, fiind surprins de dificultatea actelor cuplului.

Jurații s-au ridicat în picioare în fața acrobațiilor pe care le-a făcut cuplul, concurentul ridicând cu gura o motocicletă pe care se afla soția sa.

Deși ar fi fost un moment de Golden Buzz, Andra a spus că „Voi sunteți eroii pentru mine din acest sezon”, semnificând importanța momentului pe care l-au avut jurații și publicul.

Cei doi au primit 4 de „Da”, Bobonete spunând la un moment dat că „Băi, dacă ieșeam pe stradă și vedeam așa ceva, nu-mi venea să cred, ce vorbești”, făcând și o serie de poze celor doi acrobați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel