Cupa Mondială de Fortnite 2020, ANULATĂ! Premiul era de 3.000.000 dolari
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Epic Games a anunțat că evenimentul Cupa Mondială de Fortnite a fost anulat.

Epic Games a anunțat că evenimentul Cupa Mondială de Fortnite a fost anulat, conform The Verge. Compania a dezvăluit că toate meciurile competitive de Fortnite vor fi desfășurate în online pentru moment.

„Din cauza limitărilor unei competiții interregională, nu va exista o Cupă Mondială de Fortnite în 2020", a scris dezvoltatorul într-un mesaj pe Twitter.

Epic nu renunță la Cupă

Nu este clar când turneele de Fortnite în persoană vor putea fi desfășurate din nou, însă Epic Games nu renunță la concept. „Nu știm când ne vom întoarce la evenimente uriașe, globale, în persoană, dar sperăm că putem desfășura Cupa Mondială de Fortnite în 2021".

Prima Cupă Mondială de Fortnite a avut loc în iulie 2019, în interiorul Stadionului Arthur Ashe din New York. Puștiul de 16 ani pe nume Kyle „Bugha" Giersdorf a câștigat evenimentul, obținând 3 milioane de dolari ca premiu.

Alte competiții se desfășoară în continuare

Chiar dacă cel mai mare eveniment a fost anulat, sezonalele serii Fortnite Champion vor continua în acest an sub forma Cupelor pe Bani și altor evenimente terțe.

Ca un mic lucru pozitiv care vine din această anulară, Epic spune că va reveni la streamingul oficial al seriilor Champion, începând cu acest sezon. Competiția începe pe 2 mai, pe Twitch și YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel