Cumpănașu ȘI-A CERUT SCUZE! Adevărul despre ce s-a întâmplat după apelul la 112 al Alexandrei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cumpănașu
Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu a făcut o dezvăluire bombă privind ce s-a întâmplat, de fapt, în seara zilei de 25 iulie 2019, când oamenii legii au așteptat ora 06:00 pentru a intra în casa lui Dincă. 

Într-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că miercuri, procurorii SIIJ l-au audiat pe procurorul Zăvoianu, bărbatul care a fugit din fața presei la prima audiere.

În urma declarațiilor date de procurorul Zăvoianu s-a aflat că, pe 25 iulie 2019, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, dur criticat de Cumpănașu, a fost cel care a propus să se intre în locuința lui Gheorghe Dincă fără a aștepta mandatul judecătorului.

„A fost refuzat de însăși Zăvoianu, conform propriei declarații, de ceilalți procurori prezenți și polițistul Pistol. Astfel, Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță. A fost refuzat din nou de către procurorii prezenți!”, a scris Cumpănașu. 

Cumpănașu i-a cerut scuze lui Alexe

Aflând aceste lucruri, Alexandru Cumpănașu a decis să-i ceară scuze lui Nicolae Alexe pentru acuzațiile aduse prin inducerea lui în eroare privind rolul pe care fostul adjunct din IPJ Olt l-a avut la momentul respectiv. 

„Rămâne însă vinovăția domnului Alexe pentru nedeclararea la timp la MAI a cazului de dispariție și obținerea de ajutor suplimentar pentru localizare. Mai precizez că Zavoianu nu avea ce căuta la sediul Poliției Caracal în acea seară încălcând grav procedura penală, acesta nefiind procuror de caz”, a mai precizat Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel