Cum zboară banii de la CJ Alba, cu ”Super-Dumitrel” în frunte! Când a rămas singur, Împăratul a mai pompat 12.000 de euro în câteva postări pe Facebook
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Banii de la CJ Alba zboară, cu ”Super-Dumitrel” în frunte. 

Pe ce se mai duc banii din Alba? Între zeci de evenimente, prilejuite de orice: toamnă, oi, recoltă, cules, fii satului și așa mai departe, Consiliul Județean nu ratează nici contractele pe bani mulți. De exemplu, pe repede-nainte s-au dus 7.883.350 lei din banii publici, prin Consiliul Județean, către trei contracte adiționale pentru corn și lapte. Contractul, așa cum îi spunea și numele, era adițional la alte două, de 15 mil. de lei. În cazul uneia dintre firme, se pare că proprietarii au lipici la contractele cu bani publici, fiind o firmă din Cluj Napoca ce a sărit rapid de la producție de țigări la vânzarea de cornuri, reușind rapid să semneze pare că sute de contracte. 

Și același CJ condus de Ion Dumitrel se pare că a fost profund preocupat de starea drumurilor județene din sezonul rece. A scos rapid 18,73 milioane lei  pentru drumurile de șes din județ și 6,61 milioane lei pentru cele din zona montană, doar pentru întreținerea pe timp de iarnă. Ambele contracte au fost câștigate - surprinzător- chiar e firma deținută de Consiliul Județean Alba, care a și organizat licitația. De altfel, sumele au coincis fix cu ofertele firmei CJ Alba. Curios este că respectivul contract acoperea și iarna... dinaintea semnării contractului. 

Se pare că Ion Dumitrel a avut chiar și un slogan de campanie legat de drumuri: ”Super-Dumitrel trage drumul după el”. Însă cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, după alegeri, președintele a rămas singur în încăpere. Au urmat pierderi de procese, acțiuni în justiție pentru groapa ecologică, unde s-au cerut milioane despăgubiri, iar evenimentele s-au rărit. Culmea este că CJ Alba a ajuns să plătească chiar și 12.000 de euro pentru niște postări sponsorizate pe Facebook unei firme care nici măcar nu are site. 

Informațiile de mai sus sunt culese din presa locală, care, deși mereu s-a întrebat cum va fi afectat politic Dumitrel de la CJ de situațiile dezvăluite, a rămas fără răspuns, după cum arată realitatea zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel