Cum vrea Viorel Lis să o recucerească pe Oana
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aflați în proces de divorț, soții Oana și Viorel Lis își fac timp să ia masa împreună și să stabilească ultimele detalii ale excursiei la Viena, menită a genera un "nou început".

Jocul de-a şoarecele şi pisica este departe de a se încheia pentru Oana şi Viorel Lis, scrie România TV, ai cărei reporteri i-au surprins pe cei doi într-un restaurant de lux din Capitală. La vederea camerei de filmat, Oana a declarat că soţul va trebui să o recucerească dacă mai vrea împăcare.

"Mi-a mai trecut supărarea, dar nu mi-am retras actele de divorţ", a mărturisit Oana.

"Supărarea mare a ei e că tipa aia nu era mai frumoasă ca ea", a replicat soţul ei, Viorel Lis.

Pentru că primul termen în procesul de divorț, este abia în aprilie 2013, Oana Lis profită din plin și declară că nu-și va retrage actele de divorț necondiționat. "Eu vreau să mă recucerească, vreau să fie ca la început", a mai spus Oana. Dar se pare că Viorel Lis i-a ghicit gândul şi o va duce într-o excursie la Viena. Fostul primar e optimist, crede că surpriza lui va avea efectul urmărit.

"Am cumpărat o excursie la Viena. După 1 ianuarie. Sper să vină. Când am dus-o prima dată n-o mai găseam, era la cabina de probă cu vreo 50 de rochii", a spus Viorel Lis

Soții Lis, în pofida situației, au dovedit că nu au uitat să se și tachineze: "Dacă nu se hotărăşte, îmi găsesc şi eu alta mai tânără", a spus fostul primar Viorel Lis. "Şi eu altul mai bătrân", a replicat Oana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel