Cum vor fi realizate proiectele din PNRR, în contextul unui BLOCAJ structural? Ionel Petre, ALDE: Să nu fie doar un cuvânt frumușel care place tuturor - VIDEO
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 03 mai, 19:25
foto pixabay
Sunt mari semne de întrebare cu privire la PNRR, în contextul în care România pare înțepenită în timp de pretexte ireale pentru societățile occidentale.

Val Vâlcu a ridicat mari semne de întrebare cu privire la finalizarea proiectelor pe PNRR din țara noastră: ”Cum vor fi realizate în 4 ani aceste mari proiecte din PNRR, când, la noi, patru ani durau doar contestațiile?”. Jurnalistul a subliniat că există o condiție fermă: Începi, termini! Dacă nu, scoți banul! În acest context, Val Vâlcu a făcut apel la celebrele proiecte de infrastructură blocate de insecte și animale care nu mai aveau coridor de trecere din cauza, de exemplu, a unei autostrăzi. ”Cum va fi depășit acest blocaj structural din ADN-ul administrației românești?” l-a întrebat Val Vâlcu pe Ionel Petre, politician ALDE.

”În primul rând, printr-o reformă administrativă clară. Digitalizarea nu trebuie să fie doar o poveste care dă bine sau un cuvânt frumușel care place tuturor.” a răspuns Ionel Petre. El a completat că dacă legea e prost făcută, majoritatea parlamentară poate să o modifice: ”Însă, dacă ei se limitează doar la circ politic, mediatic, la înjurături în Parlament, avem așteptări ca noi să ne așezăm la o masă, indiferent de culoarea noastră politică, astfel încât să ieșim de acolo cu un program clar pentru România?”. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro