Data publicării:

Cum va fi vremea în prima săptămână din noiembrie. Meda Andrei, meteorolog ANM, a emis prognoza meteo

Autor: Valentina Miu | Categorie: Vremea
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Temperaturile rămân în continuare ridicate pentru această perioadă. Meda Andrei, meteorolog ANM, a emis prognoza meteo pentru această săptămână.

Meda Andrei a spus cum va fi vremea în zilele următoare și ce temperaturi ne aduce prima săptămână din luna noiembrie. Potrivit meteorologului ANM, vremea continuă să aducă valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă din an.

„Temperaturile, chiar dacă vor scădea în zilele următoare, vor fi mai mari decât ar trebui să fie pentru această dată. Ar trebui să avem temperaturi între 8 și 17 grade Celsius în partea de sud. Mâine vom avea în vestul, nordul și centrul țării maxime între 11 și 19 grade, iar în sud și în sud-est între 20 și 24 de grade.

Joi continuă răcirea în partea de sud și de sud-est, dar temperaturile sunt peste norme, adică între 15 și 20 de grade, apoi, din nou, cresc temperaturile ușor” , a precizat Meda Andrei, meteorolog ANM.

Meteorologii anunţă un weekend cu temperaturi ridicate

„Sfârșitul de săptămână vine cu maxime de peste 20 de grade, mai puțin în regiuni din Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, unde vor fi temperaturi în jur de 16-17 grade. Așadar, va fi mai răcoare în vest, nord și centru, mai cald în sud și în sud-est, unde în majoritatea zilelor vor fi temperaturi de peste 20 de grade.

Noaptea vor fi temperaturi pozitive, majoritatea între 2 și 14 grade. Cele mai scăzute vor fi în partea de est a Transilvaniei.

În această săptămână vor fi precipitații în partea de vest, nord și centru și prin sudul țării, dar mult mai puține și trecătoare” , a spus Meda Andrei, meteorolog ANM, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel