Cum a comentat Cristoiu reţinerea lui Vântu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristoiu
cristoiu

Cu puţin înainte prăbuşirea FNI, Sorin Ovidiu Vântu l-a ajutat pe Ion Cristoiu, care pierduse un proces cu daune consistente şi risca să rămână fără casă. Maestrul Cristoiu a recunoscut că a primit sprijinul lui SOV, şi a fost unul dintre puţinii jurnalişti care i-au luat apărarea omului de afaceri, după ce a izbucnit scandalul fondurilor de investiţii şi al băncii pe care o plănuia "mogulul".

Ulterior, Cristoiu a realizat o emisiune la Antena3, dar s-a dovedit mai aproape de Elena Udrea decât de poziţionarea politică a postului. Până la urmă a plecat din trustul celuilalt "mogul rău", iar în anul 2009 s-a plasat constant pe poziţii favorabile lui Traian Băsescu. De altfel, în ultima vreme era frecvent invitat la B1 şi VoxNews, posturile lui Păunescu, eventual ale lui Videanu.

Reacția sa  a fost, de altfel, înregistrată la B1Tv, unde Cristoiu s-a alăturat lui Radu Moraru și Andreea Pora, în tentativa de decredibilizare a presei nealiniate, favorizată de recenta reținere a lui SOV. Arestarea fostului său binefăcător a fost considerată de Cristoiu drept o victorie a lui Băsescu, actuala sa simpatie. "Cred că este un punct în favoarea lui Traian Băsescu, pentru populaţie, că se întâmpla ceva, a spus . Se arată că în regimul Băsescu nimeni nu e de neatins. Pentru că Sorin Ovidiu Vîntu părea de neatins".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel