Cum trăiesc românii din Germania în 2024. Erich Mocanu, totul despre prețuri și facturi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Erich Mocanu, reprezentantul organizației AEBS, este invitatul ediției de miercuri, 2 februarie, a emisiunii „Diaspora în Direct", moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan. Emisiunea se va difuza începând cu ora 12.00, pe canalele DCNews, ȘtiriDiaspora și DCNews TV.

Erich Mocanu, reprezentantul organizației AEBS ce vine în ajutorul tuturor cetățeniilor care au probleme în zonele administrativ sau muncă, participă la emisiunea „Diaspora în Direct", ce se va difuza vineri, 2 februarie, începând cu ora 12.00.

Erich Mocanu și jurnalistul Bogdan Bolojan vor discuta despre prețurile din Germania, evoluția facturilor, dar și despre banii românilor din această țară. 

„Economisesc românii în Germania? Cum sunt chiriile comparativ cu România? Este locuința personală un lux în Germania?", sunt doar câteva dintre întrebările la care cei doi vor încerca să găsească un răspuns.

Totodată, în cadrul emisiunii, vor mai fi abordate subiecte precum atractivitatea pieței muncii din Germania pentru români, probleme interne din această țară precum protestele fermierilor în Germania sau creșterile salariale defalcate pe sectoare, dar și despre stadiul anchetei privind cazul Cherecheș.

Emisiunea va difuzată, în direct, vineri, 02 februarie, începând cu ora 12:00. „Diaspora în Direct" va putea fi urmărită atât în interiorul acestei știri, cât și pe paginile de Facebook și Youtube ale site-urilor DCNews, ȘtiriDiaspora și DCNews TV.

Rămâneți alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel