Cum se vede din USR rotativa PNL - PSD la guvernare. Ștefan Pălărie: Marcel Ciolacu se teme
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto Agerpres/ Ciucă - Ciolacu
foto Agerpres/ Ciucă - Ciolacu
Va mai avea loc rotaţia premierilor? Ce crede senatorul USR Ştefan Pălărie.

Senatorul USR Ştefan Pălărie a fost invitatul din această ediţie a emisiunii Ce Se Întâmplă, pe DC NEWS şi DC NEWS TV, unde a vorbit şi despre rocada puterii anunţată pentru luna mai din acest an.

"Asistăm cu toţii la un spectacol cel puţin bizar. Uitaţi-vă! Avem probleme reale pe masă, doar situaţia seismică şi criza militară din proximitatea noastră sunt câteva dintre ele şi mai degrabă asistăm la o formulă în care două partide, dintr-o formă de disperare, se proptesc, dar se şi faultează unul pe celălalt. Vorbim de un PSD care pare că se comportă ca fiind în opoziţie, deşi e la guvernare, de un preşedinte Marcel Ciolacu care vine şi spune - Avem soluţii! Nu ştiu... impozităm icrele negre, găsim noi soluţii! - ca şi când dumnealui este un partid care abia aşteaptă să intre la guvernare ca să rezolve problemele românilor, dar până atunci nu poate să vină cu soluţii.

Vedem în continuare scandalul ăsta cu modul în care se deteriorează statul român. Avem sentinţe din justiţie care sunt anunţate în prealabil înainte să se pronunţe Curtea, avem cazuri în care vedem că judecătorii care au coparticipat la jocuri ale justiţiei ajung să fie promovaţi" a spus revoltat senatorul Pălărie. 

Se va mai întâmpla rotaţia premierilor?

”Au zis că mai sunt formalităţi şi s-ar putea să nu mai fie în luna mai, apoi au spus că în iunie după care a avansat cineva termenul de septembrie. Păi dacă treci de anul ăsta, ajungi în an electoral” a mai ridicat problema Răzvan Dumitrescu. 

Ştefan Pălărie a răspuns: ”Eu cred că domnul Marcel Ciolacu se teme să nu ajungă să deconteze o situaţie dezastruoasă când se vor sparge foarte multe oale, să ajungă să explice, ca premier, de ce se pierd bani din PNRR pentru că o dai de gard cu legea pensiilor speciale”. 

Emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel