Cum se transformă sufletul pe măsură ce îmbătrânim
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sufletul este considerat a fi cea mai pură formă de energie. Există numeroase întrebări legate de suflet, printre acestea numărându-se și următoarea: cum se transformă pe măsură ce îmbătrânim?

Sub 10 ani

Se crede că sufletul este în forma sa cea mai pură în copilărie. Copiii, prin urmare, au cel mai nevinovat suflet. Nu mint, nu fură, nu fac nimic rău, deoarece sufletul lor nu a fost afectat de negativitatea vieții.

Între 10 și 20 de ani

Aceasta este vârsta în care copilul începe să se îndrepte spre adolescență. Este perioada în care începem să explorăm propriile noastre capacități. Sufletul suferă o transformare similară. 

Între 20 și 30 de ani

Este o perioadă plină de tulburări, care se limpezesc mai târziu în viață. Sufletul joacă un rol important în această perioadă. Acesta devine mai matur în comparație cu corpul și este îmbogățit cu fiecare experiență nouă.

Între 30 și 40 de ani

Este perioada în care tindem să avem o viață bună și o familie. Suntem relativ stabili în ceea ce privește intelectul și ne-am dat seama deja care sunt aspirațiile noastre. Sufletul începe să aibă o pace interioară, care ne ajută să ne concentrăm la muncă și viața personală.

Între 40 și 50 de ani

Este perioada în care atingem vârful profesional, dar și pe cel personal. Sufletele se maturizează exponențial în acest interval. Ajungem să explorăm și sensul mai profund al vieții. 

Între 50 și 60 de ani

Această perioadă a vieții este pregătită pentru pensionare și pentru perioada de relaxare care urmează. Sufletul explorează diferite posibilități din domeniul spiritual. 

Peste 60 de ani

Scopul principal este cunoașterea și propagarea vieții, potrivit elle.ro. De asemenea, vrea să găsească pacea interioară și să răspândească cunoștințele printre cei care ar avea nevoie de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel