Cum se simte Justin Bieber după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Justin Bieber
Sursă foto: Facebook Justin Bieber
Justin Bieber se confruntă cu o formă ușoară de COVID-19.

Justin Bieber a fost nevoit să întrerupă turneul mondial și să reprogrameze două spectacole după ce a fost confirmat cu o formă ușoară de COVID-19, a transmis un reprezentant al artistului, conform nytimes.com.

Artistul ar fi trebuit să cânte duminică în Las Vegas, în cadrul turneului „Justice World Tour”, însă spectacolul a fost amânat pentru sfârșitul lunii iunie. 

”Din cauza rezultatelor pozitive pentru COVID-19 în cadrul echipei, va trebui, din păcate, să amânăm spectacolul de duminică la Las Vegas. Justin este, desigur, extrem de dezamăgit, dar sănătatea și siguranța echipei și a fanilor săi este întotdeauna prioritatea lui numărul unu”, se arată în declarația de presă.

Turneul intitulat „Justice in Action” a început vineri, 19 februarie, în San Diego. Acesta urmează să se desfășoare în 20 de țări până în martie 2023.

VEZI ȘI: Justin Bieber a intrat în industria canabisului. Parteneriat denumit după o celebră piesă a artistului

Justin Bieber a intrat în industria canabisului, lansând pachete numite Peaches, după recenta sa piesă de succes.

Justin Bieber, în vârstă de 27 de ani, a anunțat luni un parteneriat cu compania de canabis din Los Angeles, Palms, pentru a produce pachetele cu șapte articole care vor fi inițial vândute doar în California, unde consumul recreativ de marijuana este legal pentru persoanele cu vârsta peste 21 de ani.

Cântărețul canadian a spus că dorește să lanseze propria sa gamă de produse de canabis pentru a ajuta la eliminarea stigmatului asociat drogului și a sperat că utilizarea acestuia ar putea ajuta tinerii cu probleme de sănătate mintală.

„Sunt un fan al Palms, deoarece fac canabisul accesibil și ajută la destigmatizarea acestuia, în special pentru mulți oameni care consideră că este de ajutor pentru sănătatea lor mintală”, a spus Bieber într-un comunicat. „Am vrut să mă asigur că fac un parteneriat autentic, iar Peaches a părut un început bun.”

Produsul poartă numele după hitul, Peaches, din martie 2021 al lui Bieber. Versurile cântecului încep: „Îmi iau piersicile din Georgia, îmi iau iarba din California”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel