Data actualizării:
Data publicării:

Cum se cresc teroriștii. Declarații șocante făcute de copiii de la școlile palestiniene

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Elevii de la unele școli palestiniene sunt învățați că evreii sunt teroriști, dușmanii lor și trebuie înjunghiați, călcați cu mașina.

Iată câteva declarații, conform unui video care circulă pe rețelele de socializare, ale unor elevi de la două școli din Shuafat, cartier arab în cea mai mare parte palestinian al Ierusalimului de Est, făcând parte din nord-estul Ierusalimului, și Kalandia, sat palestinian situat în Cisiordania, între Ierusalim și Ramallah:

'Urăsc evreii!' , a spus Yousef, de la o școală din Shuafat.

'În școală ne învață că evreii sunt răi, capricioși, nestatornici! Sunt gata să înjunghiez un evreu și să îi calc cu mașina!', a declarat Arafat, de la o școală din Shuafat.

'La școală suntem învățați că Al Aksa (moscheea) și toată Palestina este a noastră!', a zis Atih Sharha, de la o școală din Shuafat.

'Trebuie să pornim războiul ca să dovedim că suntem mai puternici decât evreii!', a spus Mais Jingilani, de la o școală din Shuafat.

'Da, suntem învățați că sioniștii sunt dușmanii noștri și trebuie să luptăm contra lor!', a spus Nur Taha, de la o școală din Kalandia.

'Suntem învățați că evreii sunt teroriști!', a zis Samir Jabari, elev în Kalandia,

'Am să mă lupt. Am să îi calc cu mașina pe evrei!,' a zis Armin Swety, elev în Shuafat.

'Trebuie, în mod constant, să îi înjunghiem, să îi călcăm cu mașina și să îi împușcăm pe evrei', a spus Mohammed Rishik, elev în Shuafat.

'Înjunghiindu-i și călcându-i cu mașina pe evrei vom aduce demnitate palestinienilor. Eu îi voi călca cu mașina și îi voi înjunghia cu cuțitul!', a zis un elev din Kalandia.

'Chiar acum sunt gata să devin o bombă sinucigașă. Oamenii iubesc Palestina și sunt gata să moară pentru Palestina. Eu vreau să lupt împotriva evreilor și să îi înving în război', a zis Mohammed Sedeh, din Kalandia.

'Cu ajutorul lui Alah, am să lupt pentru ISIS, Statul islamic!', a zis Nur Taha, elev în Kalandia.

'Eu vreau să lupt împotriva lor, împotriva evreilor!', a spus o elevă în Shuafat.

Cele două școli unde au fost luate interviurile elevilor fac parte din cadrul Agenției Organizației Națiunilor Unite de Ajutorare și Lucrări pentru Refugiații Palestinieni din Orientul Apropiat (UNRWA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel