Cum se consumă castanele. Sănătate curată pentru inimă
Castanele coapte pot fi găsite toamna, reprezentând un adevărat deliciu. Consumul lor ajută la reglarea ritmului cardiac.
Castanele comestibile nu trebuie confundate cu cele sălbatice. Cele pe care le alegem pentru consum trebuie să fie tari şi lucioase, să fi ajuns la stadiul de maturitate şi să fie coapte bine.
Pot fi cumpărate prăjite sau pot fi preparate acasă, la cuptor, după ce fiecare fruct este crăpat în două, scrie ciao.ro. Pot fi consumate cu lapte cald sau sub formă de piure, alături de carnea de curcan.
De asemenea, pot fi fierte în apă, 3 - 4 minute. Înainte de a le mânca, trebuie îndepărtată pieliţa de sub coaja groasă a castanei, aceasta având un gust amar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
castane
castane comestibile
cum le mananci
cum se consuma
preparare
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Pască pufoasă fără aluat
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță