Data publicării:
Cum se păstrează BRÂNZA în SARAMURĂ. Va rămâne proaspătă mult timp
Brânza poate fi păstrată mult timp în saramură. Nu știi cum? Iată ce ai de făcut, imediat ce ajungi cu ea acasă de la alimentară.
Unele brânzeturi se vând la magazin în cutii cu saramură. Dacă ai cumpărat-o într-un ambalaj simplu, poți face chiar o saramură în care se va păstra proaspătă mai mult timp, potrivit gustos.ro.
Pentru saramură se folosesc 200 grame de sare la un litru de apă. Amestecul se fierbe înainte. Bucata de brânză se pune într-un recipient în care se toarnă saramura răcită şi se acoperă cu un capac. Apoi, se poate depozita la rece.
Vezi și: Cum faci BRÂNZOAICE. Rețeta veche moștenită în popor. Tradiție și gust de necomparat!
Cum faci SOS de ROȘII. Cea mai simplă rețetă. Vei fi încântat de rezultat
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News