Cum se apără pistolarul din Militari după ce a mutilat o femeie
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Agresor Militari realitateatv
Agresor Militari realitateatv

Pistolarul din Militari, care a împușcat sămbătă după-amiază trei persoane în plină stradă, s-a predat duminică. Avocatul acestuia a declarat că agresorul a apelat la pistol când a văzut că surorile sale erau bătute de patru bărbaţi.

[caption id="attachment_392663" align="alignleft" width="310"] Foto: Realitatea Tv[/caption]

"Văzând ce se întâmplă în faţa blocului unde stă - şi anume că surorile lui erau bătute de mai mulţi bărbaţi aflaţi în stare vizibilă de ebrietate. Acesta, având un pistol neletal cu bile de cauciuc, a tras două focuri de avertisment în sus, sperând că atacatorii se vor opri. Însă atacatorii s-au îndreptat asupra lui. Atunci el a tras în plan orizontal două-trei focuri. A acţionat pe fondul unei stări de nervozitate şi a unui atac de panică văzând că surorile lui sunt, literalmente, călcate în picioare", a spus avocatul lui Mario Chiriţă, citat de romaniatv.net.

Întrebat de ce Mario Chiriţă a împuşcat-o pe tânără în ochi, avocatul agresorului din Militari a declarat că acest fapt a fost o "consecinţă total neplăcută şi nefavorabilă".

Privind motivul pentru care agresorul din Militar s-a predat la aproape 24 de ore de la incident, deşi în acest răstimp trei dintre rudele sale au fost reţinute pentru 24 de ore, avocatul a declarat că din cauza unui atac de panică acesta a ezitat să se prezinte la secţia de poliţie.

Vezi și: Conflict ARMAT în Capitală. O fată a fost împușcată în cap de un interlop. Doi bărbați, răniți la nimereală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel