Cum scapi de mirosul de pește de pe mâini. Trucurile secrete ale bucătarilor
Ai gătit pește și nu mai scapi de mirosul neplăcut de pe mâini. Există câteva trucuri care te pot ajuta.
Taie o lămâie în două și folosește sucul pentru a-ți spăla mâinile, apoi clătește cu apă.Orice urmă de miros va fi eliminată instantaneu.
De asemenea, îți poți freca uşor mâinile cu sare fină de bucătărie. Spală-le, apoi, cu apa în care ai amestecat câteva picături de oţet, apoi clăteşte-le cu apă caldă, scrie libertatea.ro. Şi zahărul rezolvă problema, dar trebuie mai întâi să te speli cu săpun, să te clăteşti, apoi să freci mâinile cu zahăr şi să te speli din nou cu săpun.
Îți poți spăla mâinile cu suc de lămâie şi cu apă rece. Freacă degetele pe un obiect din inox (o lingură, o furculiţă, marginea chiuvetei, robinet). Inoxul combate mirosurile. Atenţie, evită săpunul, după ce ai aplicat această metodă, fiindcă mirosul va reveni.
Vezi și: Cum să scapi de mirosul de mâncare gătită. Trucurile gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News