Cum scapi de DEOCHI. Simptomele dispar RAPID după ce rostești aceste cuvinte
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 06 Martie 2021, 11:43
WhatsApp
Cum scapi de deochi. Simptomele dispar imediat după ce rostești aceste cuvinte.

Unii oameni au puterea de a le face rău celor "slabi de înger". În termeni populari, poartă numele de deochi. Este de-ajuns o singură privire, fie ea invidioasă sau admirativă, ca persoana vizată să înceapă să se simtă rău: migrene, stări de moleşeală, greaţă, dificultatea de a-ţi aduna gândurile şi de a fi coerent.

Cel mai comun simptom este durerea de cap. Cea cauzată de deochi apare brusc, nu cedează la medicamente şi este de multe ori însoţită de o stare de nelinişte.

Curios este faptul că, de multe ori, deochiul trece cu o singură rugăciune sau un descântec rostit de o persoană care are leac. „Tatăl Nostru“ şoptit de trei ori şi însoţit de un masaj pe frunte este remediul cel mai cunoscut de români. 

Există o explicație științifică a deochiului?

Psihiatrul american Colin A. Ross este de părere că ochii emit energie electromagnetică, iar oamenii o pot percepe atunci când se privesc fix. El chiar a reuşit să capteze şi să măsoare această energie într-un experiment, cu ajutorul unor instrumente speciale, dar care nu au fost brevetate deocamdată.

Potrivit studiului său, ochii emit unde electromagnetice cu o frecvenţă care variază între 1 şi 40 de Hertzi. Deochiul nu este nicidecum o superstiţie, ci ştiinţă pură, spune psihiatrul american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?