Cum să-ți faci Big Mac acasă. Rețeta celebrului burger McDonald's
Pasionații culinari au recreat rețetele faimoase ale restaurantelor McDonald's, după ce carantina i-a ținut departe de mâncarea de tipul fast-food.
Pasionații culinari au recreat rețetele faimoase ale restaurantelor McDonald's, după ce carantina i-a ținut departe de mâncarea de tipul fast-food, conform Daily Mail.
Britanica Leanne de la Leanne Loves Cooking a transmis o fotografie a Big Mac-ului său, alături de o descriere lungă a modului de preparare.
Ingrediente
- 500g de carne tocată de vită
- Sare
- Piper
- 200 ml maioneză
- 7 g aromă de murături
- Murături
- 12 g praf de usturoi
- 15 ml oțet din vin alb
- 15 g muștar
- 15 g boia afumat
- 1 salată
- Ceapă
- Felii de cașcaval
- Chifle de burger
Mod de preparare
- Adăugați sare și piper peste carne (după preferințe) și faceți „chiftelele" pentru burgeri
- Asigurați-vă că burgerii sunt puțin mai mari decât chiflele fiindcă mereu se strâng atunci când sunt prăjiți. Ar trebui să aibă în jur de 45 g
- Pentru sos, amestecați maioneza cu aroma de murături, praful de usturoi, oțetul, muștarul, boia, sarea și lăsați la frigider să se răcească
- Tăiați salata și tocați mărunt ceapa
- Tăiați subțire murăturile
- Prăjiți carnea, după care puneți-o în chiflă, peste care adăugați salata, ceapa și murăturile, împreună cu sosul
- Odată asamblat, puneți Big Mac-ul în microunde și când îl scoateți presați-l un pic, pentru a arăta exact ca la McDonald's
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News