Cum să tai un pepene în câteva secunde
pepene rosu
Vara aduce și unul dintre cele mai populare fructe pentru români: pepenele. Metodele pentru tăierea acestui fruct sunt numeroase, însă există una foarte simplă, în doar câteva secunde. Iată indicațiile și filmulețul:
Mai întâi, tai pepenele în două. Apoi tai coaja cât mai subţire, ca să salvezi cât mai mult miez roşu. Feliază în bucăţi aproximativ egale şi pune un bol peste ele. Transferă feliile de pepene în bol şi vei avea un un desert minunat, pe care poţi să-l devorezi pe loc sau să-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Andreea și Cătălin Munteanu, instructorii care au pus țara pe podiumul mondial, la Părinți Prezenți
- Politicienii, afaceriștii și doctorii, la înghesuială cu alți deținuți în penitenciar. Șef Arest Central: Este ca la medic
- 1 Mai înainte de Paști, teroarea românilor. După cozi la mici urmează cozi la spovedanie