Data publicării:
Cum să tai pâinea proaspătă și pufoasă, fără să o rupi. Ai nevoie de apă fierbinte
Pâinea proaspătă și pufoasă este greu de tăiat, fără să îi strici aspectul. Totuși, există un truc foarte eficient care te poate ajuta. Iată ce ai de făcut.
Pâinea pufoasă și proaspătă este mai greu de tăiat în felii. Însă poți folosi un cuțit bine ascuțit, încălzit în apă fierbinte și va merge mai ușor.
Întinde puțin unt pe o bucată de hârtie și dă-i foc cu o brichetă. Dacă este unt adevărat, va avea un miros plăcut. Dacă este margarină, va mirosi a seu, scrie libertateapentrufemei.ro.
Puteți înlocui untul din prăjituri cu sosul de mere. De exemplu, dacă trebuie să puneți în prăjitură un pahar de unt, atunci puteți înlocui untul cu un pahar de sos de mere.
Vezi și: Salată orientală de post. Rețeta rapidă și delicioasă
Prăjitura "Ziua și noaptea", de post. Cea mai bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News