Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider: este atât de simplu și rapid
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider- este atât de simplu și rapid. Sursa - Pexels
Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider- este atât de simplu și rapid. Sursa - Pexels
Vara, când e caniculă, ne dorim să ne răcorim cu o bere rece sau cu o limonadă.  O  băutură rece ne potolește setea și ne revigorează. Cu toate acestea, nu întotdeauna băutura pe care dorim să o servim este rece.

În zilele caniculare ne dorim să ne răcorim cu o bere rece sau cu o limonadă.  O  băutură rece ne potolește setea și ne revigorează. Cu toate acestea, nu întotdeauna băutura pe care dorim să o servim este rece.

De aceea este util să știți cum să răciți rapid berea și alte băuturi chiar și fără frigider.

Adesea uităm să ne punem băuturile în frigider sau congelator. În acest caz, va trebui să așteptăm cel puțin o oră până când băutura se va răci.   

Plăcintă de mere cu blat din pâine uscată, un desert autentic și econom. O felie are doar 160 de calorii

Indiferent care este băutura: cumpărată sau făcută în casă, este neplăcut să o consumi caldă într-o zi fierbinte de vară. 

În special, berea,  la mare căutare perioadă, ar putea fi cu adevărat neplăcută să fie consumată la temperatura camerei.

Ei bine, nu este nevoie să disperați: puteți cu ușurință remedia greșeala.

Creveți cu portocale, un aperitiv cu un gust rafinat și parfumat 

În primul rând veți avea de o cârpă sau un șervețel umed. Înfășurați acest șervețel umed în jurul sticlei și puneți-o în congelator, scrie  proiezionidiborsa.it 

Sticla se va răci mult mai repede.  Dacă, în schimb, nu putem folosi frigiderul din varii motive, putem apela atunci la un alt truc. 

Luați un lighean și îl umpleți cu apă și gheață. Adăugați câteva linguri de sare. Acesta din urmă, de fapt, ar trebui să scadă și mai mult temperatura. În acest moment, tot ce rămâne este să scufundați sticla în apă pentru câteva minute.

Castraveți murați în pungă de plastic: pot fi consumați a doua zi. Sunt crocanți și delicioși

Datorită celor două trucuri nu va mai fi nevoie să vă grăbiți să puneți băutura la frigider. De fapt, o puteți răci în scurt timp cu cele două trucuri de care a vorbim mai sus. 

BONUS. Limonadă proaspătă și răcoroasă. Ce să adaugi în ea pentru a o face cu adevărat irezistibilă

 

Limonada este una dintre cele mai populare băuturi ale verii: proaspătă și răcoroasă. Dar ce să adaugi în ea pentru a o face cu adevărat irezistibilă. Te-ai gândit vreodată la asta?

Ce este mai bun decât o băutură rece atunci când căldura devine insuportabilă? Fie acasă, fie la plajă sau chiar dacă ieșim la plimbare, este important să rămânem hidratații. Limonada este una dintre cele mai populare băuturi ale acestui sezon, proaspătă și potolitoare. Dar știi ce trebuie să adaugi pentru a o face cu adevărat irezistibilă? 

Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare: foarte simplă și rapidă 

După ce ai folosit pulpa de lămâi, arunci cojile? Este o risipă mare, dar să știi că le poți  folosi într-un mod genial.

Limonada este indispensabilă vara, fiind potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Uneori, însă, ne dăm seama că cea de casă nu are aceeași componentă  spumantă ca cea cumpărată de la un bar. Dacă vrei să o faci irezistibilă, noi își explicăm cum.

Tartă cu banane și ciocolată: un desert uimitor de delicios. Blatul sfărâmicios și umplutura moale te vor cuceri 

Ceea ce ai nevoie este un ingredient simplu pe care îl poți găsi cu siguranță în cămară: bicarbonat de sodiu! După ce ai pregătit limonada, adaugă două lingurițe de bicarbonat de sodiu pentru fiecare litru de apă.

Acum pune-o la frigider pentru un sfert de oră, după ce ai amestecat bine. În momentul degustării vei avea parte de o surpriză: limonadă va fi spumantă, va fi la fel ca cea pe care o servești la bar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel