Cum să pui pariuri online pe baschet?
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Pune cele mai bune pariuri pe baschet pe Favbet și urmărește meciul pentru a vedea dacă ai ieșit câștigător.

Există o mulțime de evenimente pe care trebuie să o așteptăm cu nerăbdare. În plus, fanii baschetului au multe de așteptat. Cu strategia potrivită de pariuri online vei fi pe drumul spre câștig.

Ce trebuie să știi când pariezi pe baschet pe case de pariuri sportive online?

Când pui un pariu online, oricât de priceput ai fi, trebuie să iei în calcul anumite lucruri, pe care le vom discuta mai jos:

1. Stai departe de marile favorite

Nu uita, multe case de pariuri sportive sunt deja conștiente de faptul că majoritatea pariorilor adoră să parieze pe favoriții lor. Vei descoperi că echipele populare sunt cele care sunt întotdeauna supraevaluate.

Atunci când echipele favorite câștigă, câștigul tău va fi cu siguranță mic. Iar când pierd, vei fi din nou la pământ. Așadar, dacă vrei să-ți mărești câștigurile, asigură-te că eviți să pariezi pe echipele preferate.

2. Pariază pe outsideri 

Atunci când pariezi pe jocuri precum fotbalul și baschetul, trebuie să câștigi peste 52,4 la sută din timp. Cu toate acestea, dacă mizezi în mod constant pe outsideri, poți câștiga la o rată de sub cincizeci la sută și să obții câștig din aceste pariuri online. Cu această strategie de pariere, poți fi sigur că vei pierde doar suma pe care ai riscat-o în cazul în care outsiderii pierd. 

3. Ia în considerare pariurile nepopulare

Când vine vorba de cele mai bune pariuri, publicul larg are de obicei un risc mai mare de a pierde. Astfel, este întotdeauna mai bine să pariezi opus mulțimii. Publicul are adesea tendința de a paria pe favoriții lor, pe francizele populare, precum și pe echipele de acasă.

În plus, sunt victime ale prejudecății de recurență. Ca atare, ei vor paria pe o echipă pe baza performanțelor sale anterioare. Pariind opus lor, îți vei îmbunătăți semnificativ șansele de câștig.

4. Gestionează-ți corect bankroll-ul

Gestionează-ți eficient banii. Aceasta este o parte crucială a succesului tău. Riscă întotdeauna o unitate pe joc. În plus, este recomandabil să pariezi între 1 și 5 la sută din bankroll-ul pe care îl ai. Un procent bun este cel de 3 la sută. Astfel, dacă alegi să începi cu 100 RON, atunci înseamnă că mizezi 3 RON pe joc. Dacă ești disciplinat în gestionarea bankroll-ului tău, nu vei pierde mult.

Sfat profesionist. Înțelege elementele de bază ale pariurilor sportive, inclusiv termenii și strategiile. Parcurge glosarul de pariuri sportive și perfecționează-ți abilitățile de pariuri sportive și nu lăsa să-ți scape nicio oferta pariuri sportive. 

5. Concluzie

Fă ca pariurile pe baschet să fie interesante cu ajutorul sfaturilor și trucurilor de mai sus. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile și trucurile care îți vor aduce profituri reale din pariurile pe baschet. Vei găsi pe Favbet păreri despre cum să pariezi mai bine și alte sfaturi care vor fi utile. Pariază astăzi și adună profituri uriașe din aventurile tale în lumea pariurilor sportive online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel